Rahapalvelu – Luotonantaja

 

rahapalvelu laina

 

Hae lainaa >>

 

Rahapalvelu kuuluu IPF Digital Finland Oy:lle joka on kuluttajaluototukseen keskittynyt rahoitusyhtiö, joka on osa Lontoon pörssiin listattua International Personal Finance Plc konsernia. Konsernin palveluksessa työskentelee n. 7 000 ihmistä ja toimintaa on 13 maassa. Konserni on vakavarainen, kansainvälinen ja kasvava yritys. IPF Digitalin tuotemerkit Suomessa on Credit24 ja Rahapalvelu.

Palvelu on Credit24:n tuottama lainapalvelu. Joka tarjoaa 10 – 4000 € luottoja 1- 36 kuukauden maksuajalla. Uusille asiakkaille korko on 0% ja kulut 0 € ensimmäisen kuukauden ajan 2000 euroon asti. Päätöksen saa heti ja rahat maksetaan tilille välittömästi.

Laina

  • Lainaa 10 – 4000 €.
  • Maksuaikaa jopa 3 vuotta
  • Uudelle asiakkaalle kulut 0€
  • Lainapäätös ja rahat tilille heti

 

Miten haet lainaa?

Lainan hakeminen on vaivatonta, helppoa ja nopeaa. Ensin tunnistaudu sivuille ja täytä hakemus, päätöksen saat heti jonka hyväksyttyä voit nostaa lainaa. Alla tarkemmat ohjeet lainan hakemiseen rahapalvelusta.

Tunnistaudu rahapalvelu.fi palveluun verkkopankkitunnuksilla ja täytä luottohakemus. Luottopäätöksen saat välittömästi. Luottosopimus ei maksa mitään, mikäli et nosta luottoa.

Takaisinmaksu

Lainanhakija päättää itse kuukausittain haluaako säästää kuluissa ja maksaa kaiken kerralla, vai lyhentää luottoasi 36 kuukauden maksuerissä tai jotain siltä väliltä. Rahapalvelu on joustava tilanteesi mukaan.

 

Hae lainaa >>

 

Lue lisää muista lainantarjoajista sivuiltamme.

 

 

Rahapalvelu asiakaspalvelu

Credit24:n asiakaspalvelu avoinna arkisin klo 9-17

Puh. 0800 144 344

Sähköposti: asiakaspalvelu@credit24.fi

 

Arvostele:
[4.7]