NordCredit – Luotonantaja

 

nordcredit lainaa

 

Hae lainaa >>

NordCredit on Lainasto Oy:n alla oleva lainapalvelu. Lainasto on myöntänyt joustoluottoja ja kulutusluottoja jo vuodesta 2011. Lainasto on 100 prosenttisesti Suomalainen yritys.

Nordcredit laina

NordCredit myöntää lainaa 100 – 3000 euroa. Lainan hakemiseen ei tarvita takausta tai vakuuksia.

Kun valitset NordCreditin joustoluoton saat käyttöösi 2000 – 3000 euron luottorajan, ja voit tehdä nostoja niin paljon kuin haluat luottorajan mukaan.

Kun olet lähettänyt ja hyväksynyt lainahakemuksen saat rahat tilillesi alle 15 minuutissa hakemuksen jättämisestä. Jos tarvitset nopeasti lainaa on joustoluotto hyvä valinta.

Lainan hakeminen

 

Jotta sinulle voidaan myöntää lainaa on sinun oltava vähintään 18-vuotias, raha-asiat moitteettomasti hoitanut henkilö. Sinulla on oltava säännölliset tulot ja Suomalainen pankkitili ja asut vakituisesti Suomessa. Tunnistautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset.

Joustoluotto on nopeasti haettu:

Kirjaudu ensin verkkopankkitunnuksilla lainapalveluun ja täytä yhteystietosi sekä taloudellinen tilanteesi hakemukseen ja liitä tarvittavat tositteet. Nopeutat prosessia huomattavasti kun täytät hakemuksen huolellisesti. Kun olet saanut lainasopimuksen, voit tehdä nostoja verkossa tai lähettämällä tekstiviestin.

 

 

 

Hae lainaa >>

 

 

NordCredit asiakaspalvelu

Arkisin 8 – 22

Pyhät 12 – 20

Puh. 09 427 05044 (pvm/mpm)

Sähköposti: asiakaspalvelu@lainasto.fi

 

Arvostele:
[4]