Limiitti – Luotonantaja

 

limiitti laina

 

Hae lainaa >>

Limiitti kuuluu Suomalaiseen Tact Finance Oyj:hin, joka puolestaa on osa Tact Group konsernia. Tact Finance Oyj on vuonna 2006 perustettu ja on siitä lähtien toiminut Suomen rahoitusmarkkinoilla, tyydyttäen kuluttajien rahoitustarpeet.

Tact Financen periaatteisiin kuuluu, että asiakas saa itse päättää lainan käytöstä. Limiitti myöntää kuluttajille joustavaa luottoa, luottorajan puitteissa. Näin ollen voit itse päättää kuin paljon haluat nostaa lainaa. Lainapalvelu on avoinna kellonympäri ja asiakastyytyväisyys on kohdillaan, sillä limiitti on palveluut jo 300 000 tyytyväistä asiakasta Suomessa.

Limiitti laina

Kyseinen laina on kuluttajille, jotka haluavat joustavuutta rahoitukseen ja saavat ise määritellä lainansa sekä takaisinmaksuaikataulun. Limiitti on jatkuva laina, rahaa voi nostaa erissä tarvitsemansa summan luottorajan puitteissa.

Myönntetty luottoraja on 500 – 2000 euroa. Nostot voi suorittaa tekstiviestillä tai mysaldo palvelussa. Saat rahat tilillesi heti kun olet saanut lainapäätöksen. Uuden noston voi tehdä koska tahansa.

Takaisinmaksuaikataulu on yksilöllinen. Voit maksaa lainaa pois oman taloudellisen tilanteesi mukaan. Kulut koostuvat nostetusta lainan määrästä, luottorajasta ja henkilökohtaisesta lainasopimuksesta.

 

Lainan hakeminen

Lainaa hakiessasi sinun täytyy täyttää seuraavat ehdot:

  • Lainaa myönnetään vähintään 18-vuotiaalle oikeustoimikelpoiselle henkilölle, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti ja asuu vakituisesti Suomessa.
  • Matkapuhelin liittymä ja Suomalainen pankkitili sekä verkkopankkitunnukset.

Lainahakemus on helppo ja nopea täyttää netissä milloin tahansa, missä tahansa. Lainanhakemiseen tarvitset pankkitunnukset, ylimääräisiä palkka- tai tulotositteita ei tarvitse lähettää. Kun olet saanut lainapäätöksen voit siirtyä nostamaan rahaa mysaldo palveluun tai pyytää nostoa tekstiviestillä.

Jousto limiitti-lainalle myönnetään 500 – 2000 euron luottoraja.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen 100 – 1000 euron noston täysin ilman nostokulua.

 

Hae lainaa >>

 

 

Limiitti asiakaspalvelu

Avoinna arkisin  7 – 21

La                         10 – 18

Su                        10 – 18

Puh. 010 219 5500 (pvm+mpm)

Sähköposti: asiakaspalvelu@limiitti.fi

 

Arvostele:
[4]