Lainaaverkossa – Luotonantaja

 

lainaaverkossa.fi laina

 

Hae lainaa >>

Lainaa verkossa on vakuudettomien lainojen tarjoaja Suomessa. Lainaaverkossa.fi:n kautta otettu laina on aina räätälöity yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Tämä mahdollistaa joustavan lainaamisen ja maksuaikataulu sopeutuu tilanteesi mukaan. On mahdollista saada myös maksuvapaita. Jos kaipaat räätälöityä lainaratkaisua käänny heidän puoleen.

Laina

Lainaa on mahdollista hakea 500 eurosta 6000 euroon asti ja maksuvapaita päiviä jopa 60 tarpeen vaatiessa. Et myöskään joudu maksamaan mitään piilomaksuja tai kuluja, kaikki toiminta on läpinäkyvää. Lainan voit maksaa myös halutessasi pois etuajassa, ilman minkäänlaisia lisämaksuja. Lyhennysvapaiden käyttäminen on myös täysin maksutonta.

Lainan hakeminen

Lainaaverkossa.fi mahdollistaa kahden eri kulutusluotto lainatuotteen hakemisen.

Tavallinen laina

Tavallinen laina on 500 – 3000 euroa. Sen hakeminen vaatii, että hakija on vähintään 22-vuotias, säännölliset palkkatulot, hoitanut raha-asiansa moitteettomasti ja asuu vakituisesti Suomessa.

Suuri laina

Suuri laina on 3000 – 6000 euroa. Sen hakeminen vaatii, että hakijoita on kaksi, molemmat vähintään 22-vuotiaita ja omaa säännölliset tulot. Raha-asiat pitää olla molempien osalta hoidettu huolellisesti ilman merkintöjä ja molempien pitää asua vakituisesti Suomessa.

Lainatarjous ei maksa mitään, eikä ole sitova ennen kuin päätät allekirjoittaa sopimuksen.

 

Hae lainaa >>

 

 

Lainaaverkossa.fi asiakaspalvelu

Sähköposti: asiakaspalvelu@lainaaverkossa.fi

 

Arvostele:
[3]