Lainaamo – Luotonantaja

 

lainaamo laina

 

Hae lainaa >>

Lainaamo on Suomalainen luotonantaja, Fellow Finance Oyj:n tytär yritys, jonka tuotteisiin kuuluu kulutusluotot kuluttajille. Lainaamoa pidetään erityisrahoitusyhtiönä heidän tavastaan lähestyä rahoitusliiketoimintaa. Tuotteet ja palvelut ovat kohdistettu laajalle asiakaskunnalle, jotka etsivät ratkaisua paikata väliaikaiset rahoitustarpeet. Heillä on jo yli 300 000 tyytyväistä asiakasta.

Lainaamo myöntää vakuudetonta lainaa aina 500 eurosta 20 000 euroon asti. Kulutusluottojen laina-ajat on rakennettu joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan aina 10 vuoteen asti.

Lainan hakeminen

Lainaa voi hakea vähintään 20-vuotias henkilö, joka asuu suomessa ja omistaa Suomalaisen pankkitilin. Henkilön on myös täytynyt hoitaa raha-asiansa moitteettomasti eli luottokelpoisuus tarkistetaan. Tunnistautuminen onnistuu verkkopankkitunnuksilla.

 

Lainan hakeminen on nopeaa ja vaivatonta:

  1. Täytä lainahakemus, saat lainapäätöksen heti. Saatuun päätökseen vaikuttavat täyttämäsi tiedot joten ole huolellinen täyttäessäsi hakemusta.
  2. Kun olet saanut myöntävän vastauksen hakemukseen, tulee sinun toimittaa kopio viimeisimmästä palkkakuitistasi tai eläketuloista.
  3. Kun liitteesi on tarkistettu, saat viestin ja lopullinen lainahakemuksesi on hyväksytty. Päätöksen jälkeen voit siirtyä nostamaan rahaa tilillesi heti.

Lainaamon verkkopalvelusta voit seurata lainaasi ja takaisinmaksua ja pyytää tarvittaessa lyhennysvapaita.

Yhdistelylaina

Lainaamolta on myös mahdollista hakea yhdistelylainaa. Lainojen yhdistäminen on hyvä ratkaisu kun sinulla on useampi laina hoidettavana. Lainojen yhdistelyn avulla maksat uudella suuremmalla lainalla vanhat lainat pois ja säästät näin ollen lainakuluissa. Ydistelyn jälkeen maksat vain yhdestä lainasta. Myös lainojen hoitaminen helpottuu, on paljon helpompi hoitaa yhtä lainaa kuin useampaa.

Lainasta yleisesti

Vakuudetomman lainan korot ovat noin 9 – 18 prosenttia. Korkoihin vaikuttaa luottokelpoisuusarvio, lainamäärä ja -aika. Lainan korkokulujen lisäksi lainasta veloitetaan avauspalkkio ja kuukausittain tilinhoitomaksu.

 

 

Hae lainaa >>

 

 

Lainaamo asiakaspalvelu

Puh. 075 756 86 01

Sähköposti: lainahakemus@lainaamo.fi

 

Arvostele:
[4]