Fixura – Luotonantaja

 

Vertaislaina Fixura

 

 

 

 

Hae lainaa >>

 

 

Fixura Ab Oy on Pohjoismaiden vanhin vertaislainayritys, jolla on noin 80 000 rekisteröitynyttä asiakasta. Kun Fixura aloitti liiketoimintansa vuonna 2010, muita alan yrityksiä ei Suomessa vielä ollut.

Fixuran myöntää 1000 – 10 000 euron lainoja. Lainalle on mahdollista saada 2 – 5 vuoden laina-aika ja lainaa voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Fixura yhdistää vertaislainatoiminnallaan lainanhakijat ja lainanantajat joustavasti luoden heille mahdollisuuden sopia lainojen ehdoista yhdessä. Fixuran kotisivut tarjoavat hyvän mahdollisuuden lainanhakijoille löytää edullinen laina ja vastaavasti sijoittajille mahdollisuuden uuten sijoitusmuotoon.

 

Fixuran palvelut

Fixura Ab Oy:n meklaamissa vertaislainoissa yksityishenkilöt tarjoavat lainoja toisilleen. Suomalaisyhtiön välittämänä luottoa tarvitsevilla on mahdollisuus hakea vakuudetonta lainaa 1000 eurosta aina 10 000 euroon asti – turvallisesti, vaivattomasti ja edullisesti.

Pääomasijoittajalle Fixuran välittämä vertaislaina tarjoaa hyvän mahdollisuuden auttaa lainaa tarvitsevia ihmisiä samalla, kun voi saada itse hyvän tuoton.

Vertaislainoihin sijoittaminen Fixuran välityksellä ei vaadi sijoittajalta suurta pääomaa eikä merkittävää sijoituskokemusta. Suomalaisyhtiön tyypillisimpiä sijoittaja-asiakkaita ovat osake- ja rahastosijoittajat, eläkesäästäjät sekä asunto- ja kiinteistösijoittajat, jotka vertaislainoihin sijoittamalla haluavat täydentää omaa sijoitussalkkuaan.

Fixuran tarjoama sijoituspalvelu eroaa muista sijoituspalvelutuotteista siten, että yrityksen asiakas voi aloittaa sijoittamisen, milloin hän vain itse haluaa. Vertaislainayhtiön kehittämä sijoituspalvelu ei ole sidoksissa osakemarkkinoihin, ja siksi sijoituksen volatiliteetti on alhainen. Tämä vaikuttaa yrityksen sijoittaja-asiakkaiden salkkujen arvonkehitykseen myönteisesti. Kun sijoittaja päättää sijoittaa lainastaan saamansa korkotuoton uusiin kohteisiin, hänen sijoitukselleen kertyy lisää korkotuottoa.

Fixuran sijoituspalvelutuotteen minimisijoitus on 1000 euroa. Suomalaisyhtiö kehottaa asiakastaan luomaan itselleen selkeät tavoitteet aloittaessaan sijoittamisensa. Aloitussumma kannattaa asettaa sellaiselle tasolle, ettei sijoitus rasita asiakkaan omaa taloutta. Sijoituksensa määrän lisäksi asiakas voi vapaasti määrittää sen, kuinka pitkäksi ajaksi hän haluaa vertaislainoihin sijoittaa ja mikä on hänen oma riskihalukkuutensa.

Fixuran tarjoaman palvelun automaattinen sijoitusvaihtoehto sopii hyvin varsinkin sellaisille yksityishenkilöille, joilla ei ole riittävästi aikaa seurata aktiivisesti esim. osake -sijoituksiaan. Kun sijoittaja-asiakas on asettanut salkkunsa ehdot, automaattinen sijoituspalvelu huolehtii itse maksuerien jatkosijoittamisesta uusiin vertaislainoihin – sijoittajan määrittelemien kriteereiden mukaisesti. Automaattinen sijoitusvaihtoehto mahdollistaa myös sijoituspääoman hajauttamisen pienempiin osiin.

Lue lisää Fixuran palveluista heidän sivuiltaan. www.fixura.fi

Tai lue lisää vertaislainaamisesta.

 

Hae lainaa >>

 

 

Fixura asiakaspalvelu

Puhelin: 020 7344 530 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Sähköposti: info@fixura.fi

Pääkonttori: Hovioikeudenpuistikko 15 C 29, 65100 Vaasa

 

Arvostele:
[4.7]