Fellow Finance – Luotonantaja

 

fellowfinance laina

 

Hae lainaa >>

 

FellowFinance on Suomalainen Pohjoismaiden suurin vertaislainapalvelu, joka myöntää kulutusluottoja aina 500 – 15 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Kaikki myönnetyt lainat ovat lainanhakijan mahdollista nostaa kerralla tai kuukausittain tasaerin lyhennettäviä kulutusluottoja. Lainaa hakevalle FellowFinance laina on aina selkeä, edullinen, nopea ja yksinkertainen lainaratkaisu. Lainassa ei ole monimutkaisia piiloehtoja tai nostorajoitteita.

 

FellowFinancen kautta kuluttajat voivat hakea kulutusluottoa erilaisiin käyttötarkoituksiin esim. autoon, remonttiin, tai matkusteluun. Vertaislaina on hakijalle yhtä yksinkertainen valinta, kuin mikä tahansa laina. Kuitenkin muihin yrityksiin eroa on se, että lainan rahoittajina toimivat sijoittajat. Korko määräytyy sen mukaan millä hinnalla sijoittaja on valmis lainaamaan. Näin hakija voi itse päättää, onko hän valmis ottamaan lainaa kyseisellä korolla. Hakija näkee aina vain edullisimman tarjouksen. Vaikka yhdellä lainalla on monta rahoittajaa, näkyy se lainahakijalle tavallisena lainana, josta maksetaan lyhennystä FellowFinancelle, joka puolestaan huolehtii lyhennyksien välityksestä sijoittajille.

Suurin myönnettävä lainasumma on 15 000 euroa. Laina-aika on 24 – 84, asiakkaalla on kuitenkin aina mahdollisuus maksaa lainansa takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja, jos haluaa.

Lainan hakeminen

  • Täytä lainahakemus fellowfinancen sivuilla muutamassa minuutissa.
  • Saat heti lainatarjouksen jonka voit hylätä tai hyväksyä tai jäädä odottamaan seuraavaa tarjousta.
  • Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen saat ​rahat tilillesi nopeasti jopa saman arkipäivän aikana.

 

Hae lainaa >>

 

Sinua saattaa myös kiinnostaa: Fellow Finance kokemuksia.

 

Fellowfinance asiakaspalvelu

Arkisin klo 9 – 17

Puh. 0203 80101 (0,1717€ /min)

Sähköposti: asiakaspalvelu@fellowfinance.fi

 

Arvostele:
[4.7]