Eurolimiitti – Luotonantaja

 

eurolimiitti pikalaina

 

Hae lainaa >>

Eurolimiitti kuuluu J.W. – yhtiöiden luottotuotteisiin. Se on toiminut jo vuodesta 2006 ja on täysin suomalaisten omistama rahoituslaitos. He ovat palvelleet jo satojatuhansia suomalaisia arjen rahoitustarpeissa ja auttavat asiakkaita vuoden jokaisena päivänä. He erottuvat muista nopean palvelun ja ystävällisyytensä avulla. Luottolaitoksena J.W yhtiöt ovat luotettava ja joustava.

Eurolimiitti laina

Lainan hakeminen onnistuu helposti suoraan netistä tai vaihtoehtoisesti lainaa voi hakea myös tekstiviestillä. Rahat siirretään tilillesi lähes välittömästi palvelun aukioloaikoina 8 – 22 joka päivä.

Mitä vaatimuksia lainan saamiselle on?

Luotonantaja myöntää lainaa kun olet vähintään 21-vuotias, raha-asiat hyvin hoitanut suomen kansalainen. Tarvitset vain toimivan matkapuhelinliittymän ja Suomessa olevan postiosoitteen sekä asuinpaikan. Luotonantaja tarkastaa luotonantajan henkilötiedot väestörekisteristä ja luottotiedot Bisnodelta. Tarvittaessa voidaan vaatia lainanhakijaa toimittamaan kopio palkkatodistuksesta tai tiliotteesta.

  • Voit nostaa niin paljon rahaa tilillesi kuin haluat aina 3000 € luottorajaan asti.
  • Eurolimiitti luoton avauspalkkio ja tilinhoito maksu on 0 €.
  • Kuukausittainen minimilyhennys on 10% lainasaldosta, vähintään 50 €..
  • Laina-ajat ovat minimi 3 kuukautta ja maksimi 56 kuukautta.

Eurolimiitti pikalaina

Pikalainan hakeminen on nopeaa ja vaivatonta. Saat rahat nopeasti käyttöösi, jopa 15 minuutin kuluessa hakemuksen tekemisestä. Tyypillisesti pikalainat eivät vaadi takuuta tai vakuuksia, mutta jotkin luottolaitokset saattavat haluta laajempaa taustojen selvitystä, siksipä nopeutat prosessia kun olet täyttänyt lainahakemuksen huolellisesti ja oikein. Jos haet ensimmäistä pikalainaasi saat sen 500 euroon asti ilman kuluja, kunhan maksat lainan pois ensimmäisenä eräpäivänä eli noin 30 päivän aikana.

Pikalaina sopii tilanteisiin, jossa paikataan hetkellisiä rahoitustarpeita. Sivuiltamme löytyy pikalainavertailu.

Miksi valita eurolimiitti?

Eurolimiitti antaa käyttöösi heti 3000 euron luottorajan, josta voit nostaa vaikka muutaman kympin kerrallaan. Uutena asiakkaan saat ensinoston täysin ILMAISEKSI jopa 500 euroon asti, kun maksat lainan takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä.

Jos tarvitset takaisinmaksuihisi joustavuutta, tarjoaa eurolimiitti sinulle jopa 3 maksuvapaata ja 3 lyhennysvapaata kuukautta, auttamaan arjen yllättävissä tilanteissa. Eurolimiitti tarjoaa myös markkinoiden pienintä minimilyhennystä, joka on vain 10% avoimesta lainasaldosta kuukaudessa!

Eurolimiitti VIP

Sinulla on mahdollisuus nostaa limiitti 4000 euroon, kun olet onnistunut saavuttamaan VIP-asiakkuuden. VIP-asiakkuus myönnetään, kun olet hoitanut lainasuhteesi moitteettomasti vaadittavan ajan.

 

Hae lainaa >>

 

Eurolimiitti asiakaspalvelu

ma – su      8 – 22
Puh.    03 3399 3600 (pvm)
Sähköposti: asiakaspalvelu@eurolimiitti.fi

 

Arvostele:
[4]