Ege.fi – Luotonantaja

 

ege laina

 

Hae lainaa >>

 

Ege on yksityinen lainanantaja, joka myöntää lainaa ilman vakuuksia, se on ollut alalla jo useita vuosia. Suomen markkinoille Ege tuli vuoden 2009 alussa, tarkoituksena tuoda osaamista ulkomailta Suomeen. Koko palvelukonsepti ja yritysfilosofia perustuu tyytyväisiin kanta-asiakkaisiin, joita palkitaan erilaisilla kampanjoilla ja tarjouksilla. Egellä on halu jatkuvasti kehittää palvelua.

Laina

Lainaa voidaan myöntää jokaiselle yli 20 vuotta olevalle, luottokelpoiselle ja hyvin raha-asiansa hoitaneelle henkilölle. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita, mutta edellytyksenä on, että asiakkailla on säännöllisiä tuloja.

Nykyisille asiakkaille lainasumma on 100 – 2800 euroa henkilökohtaisen limiitin puitteissa. Uusille asiakkaille lainasumma on 100 – 2800 euroa. Yhtiöllä on oikeus pyytää kolmen kuukauden pankkitiliotteita isompaa summaa hakiessa.

Lainan Hakeminen

Lainahakemuksen voi lähettää netissä kirjautumalla turvallisesti pankkitunnuksilla järjestelmään. Hakemuksessa sinulle esitetään talouteesi liittyviä kysmyksiä. Nämä asiat vaikuttavat luottopäätökseen.

Rahat siirretään asiakkaan tilille lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen 2 arkipäivän kuluessa. Halutessa voi tilata Ekspress-palvelun ege.fi itsepalvelussa tai tekstiviestillä, niin rahat siirretään tilille viimeistään 30 min. kuluessa.

 

Hae lainaa >>

 

 

 

Ege.fi asiakaspalvelu

Avoinna arkisin klo 9.00-17.00

Puh: 0600-15858 (1,20 €/min)

Sähköposti: info@ege.fi

Toimisto ja asiakaspalvelu suljettu viikonloppuisin ja pyhien aikana.

 

Arvostele:
[4.7]