Creditstar – Luotonantaja

 

creditstar laina

 

Hae lainaa >>

Creditstar Finland Oy on toiminut vuodesta 2006 ja on osa Creditstar Groupia, joka on kansainvälinen nettiluotto- ja verkkopankki-alalla palveleva organisaatio. Creditstar on toiminut edelläkävijänä perinteisten pankkien ulkopuolella luottotuotteiden myöntämisessä. Heillä on yli 500 000 tyytyväistä asiakasta yli 8 eri maassa.

Palvelu tarjoaa joustavia ja läpinäkyviä lainatuotteita kilpailukykyiseen hintaan lainamarkkinoilla. Palvelu turvaa kuluttajien arjen yllätykselliset rahoitustarpeet ja mahdollistaa lainan saamisen aina kun sitä tarvitaan.

Creditstar luottotili

Luottotili toimii kuin henkilökohtaisena sähköisenä luottokorttina. Verkkopalvelu mahdollistaa lainan helpon hakemisen ja saamisen tilille heti kun tarve iskee. Tilin luominen ei maksa mitään, se on täysin ilmaista. Kun rahantarve iskee, ei sinun tarvitse kuin lähettää luotonkäyttöönottohakemus netissä. Maksat vain nostamastasi rahamäärästä.

On mahdollista hakea 5 – 30 vuorokauden lyhennysvapaata. kirjaudu ensin sivustolle käyttäjätunnuksillasi. Lyhennysvapaa auttaa siirtämään tulevien maksujen eräpäiviä eteenpäin. Hakemuksen vahvistuksen yhteydessä on kuitenkin maksettava lyhennysvapaan käsittelymaksu.

Voit hakea 5–30 päivän mittaista lyhennysvapaata kirjautumalla sivustollemme käyttäjätunnuksillasi. Lyhennysvapaan myötä seuraavan sekä kaikkien tulevien maksujen eräpäiviä siirretään eteenpäin. Hakemuksen vahvistamiseksi on maksettava lyhennysvapaan käsittelymaksu.

Myönnetty laina

Myönnettävät luottorajat ovat aina 50 eurosta 2000 euroon. Takaisinmaksuaika on 30 – 360 vuorokautta. Creditstarin henkilökohtainen luottotili mahdollistaa nopean lainaamisen, saat rahat heti tilille kun niitä tarvitset.

 

Hae lainaa >>

 

Creditstar asiakaspalvelu

Ma – Su    9 – 21

Puh. 09 425 99688

Sähköposti: asiakaspalvelu@creditstar.fi

 

Arvostele:
[4]