Lainaa euroa

Lainaa 3000 € alkaen 96 € kuluilla. Pienin mahdollinen kuukausi erä on vain 86.82 € / kk
Vertaa lainat
1000€
100€60.000€
Maksuaika
Arvioitu kuukausierä
8 €

Hae lainaa 3000 euroa

Päivitetty viimeksi: 10. helmikuu 2023
Sijoitus ja luokittelu perustuvat lainapalveluiden suosioon sivustolla.
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1121 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
100 - 60.000€
Lainasummat
18 vuotta
Ikäraja
1747 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
100 - 70.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1456 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1771 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
4.5 Lue arvostelut
15 minuuttia
Maksuaika
500 - 60.000€
Lainasummat
18 vuotta
Ikäraja
1020 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
4.5 Lue arvostelut
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1126 ihmistä valitsi tämän tarjouksen

Vakuudettoman 3000 euron lainan voi käyttää haluamallaan tavalla

Jossain vaiheessa eteesi voi tulla sellainen tilanne, että joku tietty hankinta pitäisi tehdä, mutta sen hetken rahasäästöt eivät riitä kattamaan sitä. Tällaisessa tilanteessa apu voi löytyä vakuudettomasta lainasta. Vakuudeton laina ei nimensä mukaisesti vaadi vakuuksien tai takaajien käyttämistä. Tämän sijaan kaikki lainat kannattaa aina vertailla, jotta varmistuu edullisen luoton saamisesta. 

Vakuudettoman lainan voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. 3000 euroa voi tuntua pieneltä lainasummalta, mutta voi se kuitenkin riittää useiden asioiden rahoittamiseen. Kyseisellä summalla pystyy jo hyvin järjestämään juhlat tai tekemään kotona pientä pintaremonttia. Nämä ja useat muut käyttökohteet on mahdollista rahoittaa vakuudettomalla lainalla. 

Halutessasi voit käyttää hakemasi lainan useaan eri tarkoitukseen. Esimerkiksi jos tarvitset uuden tietokoneen ja pesukoneen, voit rahoittaa ne samalla lainalla. Vakuudettoman lainan yleisimpiin käyttökohteisiin lukeutuu myös lainojen yhdistäminen. 3000 eurolla pystyy jo hyvin yhdistämään pienempiä lainoja. Voit säästää korkokuluissa huomattavia summia rahaa, kun maksettavanasi on useiden lainojen sijaan vain yhden luoton eräpäivä. Suosittelemme tutustumaan lainojen yhdistämiseen, jos maksettavansi on samanaikaisesti useita luottoja. 

Jos 3000 euron laina ei riitä kattamaan kaikkia tarvitsemiasi hankintoja, voit hakea kauttamme suurempaakin lainaa. Esimerkiksi 6000 tai 7000 eurolla voi jo hyvin rahoittaa useita tarpeita. Jos taas kyseinen lainasumma on liikaa, niin voit minimissään hakea vakuudetonta 100 euron lainaa esimerkiksi Omalainalta tai Rahalaitokselta. Kun puhutaan satasista, niin rahat voi saada tililleen jopa tunneissa tai usein saman päivän aikana. 

Kilpailuta lainat ja voit säästää huomattavan summan rahaa

Etenkin nykypäivänä suuren tarjonnan takia kaikki asiat on syytä kilpailuttaa, lainat mukaan lukien. Markkinoilla on runsaasti useita lainaa tarjoavia tahoja, jonka takia ensimmäistä vastaan tulevaa lainatarjousta ei kannata hyväksyä. Sillä se ei välttämättä ole se kaikista edullisin. Kilpailuttamalla lainat voit löytää huomattavasti paremman ja halvemman vaihtoehdon. Kun valitset edullisen lainan, voit säästä korkokuluissa huomattavan summan rahaa. On erittäin tyhmää maksaa lainasta järkyttävän suurta korkoa tai kustannuksia, jos saatavilla olisi edullisempiakin vaihtoehtoja. 

Sekä pienet että suuret lainat kannattaa aina kilpailuttaa. Jos tällä hetkellä maksettavanasi on samanaikaisesti useita kulutusluottoja ja osamaksuja, etkä ole missään vaiheessa kilpailuttanut niitä, niin luultavasti sinulla menee joka kuukausi rahaa pelkästään korkokuluihin. 

Yhden lainan korkokulut voivat olla maltilliset, mutta usean luoton kohdalla nämä korkokulut voivat nousta järkyttävän suureksi summaksi. Tämän takia lainavertailun tekeminen on järkevää ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. 

Lainojen vertailun lisäksi kannattaa tutustua myös lainojen yhdistämiseen. Yhdistämällä lainat, voit säästää kuukausitasolla huomattavan summan rahaa. Hae yhdistelylainaa tämän sivun ylälaidasta löytyvästä lainalaskurista. Näet myös suuntaa antavan arvion kuukausierästäsi. Hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja parhaimmillaan saat ensimmäiset tarjoukset vertailtavaksesi muutamissa minuuteissa. 

Kuka voi saada vakuudetonta lainaa?

Jokainen pankki ja rahoituslaitos on asettanut lainan saamiseksi tietyt ehdot, jotka jokaisen hakijan tulee täyttää ennen lainan saamista. Tyypillisesti lainanhakijalta edellytetään täysi-ikäisyyttä, puhtaita luottotietoja ja säännöllisiä tuloja. Esimerkiksi me suosittelemme, että kilpailutat vakuudettoman lainasi Omalainan avulla. Omalaina edellyttää hakijalta seuraavia asioita:

  • 18 vuoden ikää
  • Suomalaista henkilöturvatunnusta
  • Suomalaista pankkitiliä 

Omalaina kilpailuttaa myös 3000 euron lainat ilman vakuuksia tai takaajia. Parhaimmillaan yksi maksuton hakemus voi tavoittaa jopa 30 eri pankin lainatarjoukset. Jos jokin saamistasi tarjouksista oli riittävän edullinen, niin voit allekirjoittaa sopimuksen helposti verkkopankkitunnuksillasi. 

Usein kysytyt kysymykset 3000 euron lainasta

Mistä lainaa 3000 euroa ilman luottotietoja?

Yleisesti ottaen kaikki lainapalvelut edellyttävät, että hakijan luottotiedot ovat puhtaat. Voit kuitenkin testata lainamahdollisuuksiasi maksuttoman hakemuksen avulla, vaikka luottotiedoissasi olisi maksuhäiriömerkintä. 

Mitä tehdä, jos on korkeakorkoinen laina?

Korkeakorkoisen lainan kohdalla suosittelemme, että kilpailutat sen. Kilpailutuksen avulla voit löytää nykyistä lainaa edullisemman vaihtoehdon. Sen avulla voit saada korkosi ja lainakustannuksesi alenemaan. 

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Sivustomme kautta voit hakea vakuudetonta lainaa 100 eurosta jopa 70 000 euroon asti. Kaikki yhteistyökumppanimme tarjoamat lainat ovat vakuudettomia eikä niiden hakeminen edellytä takaajien ottamista. 

Kuinka pitkän maksuajan voin saada lainalleni? 

Laina-aika kannattaa suhteuttaa omaan talouteen sopivaksi. Liian pitkä laina-aika voi kasvattaa lainan lopullista hintaa ja puolestaan liian lyhyt maksuaika voi nostaa kuukausierän turhan korkeaksi. Voit valita laina-ajan 1-15 vuoden väliltä.