Ferratum Kokemuksia 2020

Ferratum kokemuksiaArtikkeli Ferratum kokemuksia on Nopeelainan kirjoittama, sinulle joka haet lisää tietoa Ferratumin lainoista. Ferratum on yksi tunnetuimmista Suomessa toimivista rahoituslaitoksista. Se on tehnyt vahvaa työtä brändinsä eteen ja luonut itselleen “hyvän maineen”. Ferratum joustava antaa käyttöösi 4000 euron jatkuvan luoton, jonka saldo mukaan voit tehdä nostoja tarpeesi mukaan. Uudet asiakkaat voivat kokeilla lainapalvelua maksutta 30 vuorokauden ajan!

Jos et jaksa lukea koko artikkelia ja olet valmis hakemaan lainaa, voit siiryä suoraan täyttämään lainahakemuksen.

Lainaa Ferratumilta!

Artikkelin sisältö:

 1. Ferratum?
 2. Kuka voi hakea lainaa Ferratumilta?
 3. Ferratum kokemuksia netistä poimittua
 4. Ferratumin mahtava asiakaspalvelu
 5. Ferratum on suosittu

Kysymyksiä:

Ferratum?

Olet varmasti nähnyt tai kuullut tv:ssä tai jossain mediassa nimen Ferratum. Ferratum on suomalainen yritys, joka toimii yli 20 maassa, se on myös listattu Frankfurtin pörssiin. Tästä syystä se mielletään usein luotettavampana kuin useat pelkästään Suomessa toimivat luotonantajat. Ferratumille on erittäin tärkeää asiakastyytyväisyys ja he painottavatkin asiakaslähtöisyyttä. Se näkyy muunmuassa siten, että Ferratumin asiakaspalvelu on auki 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä.

Kuka voi hakea lainaa Ferratumilta?

Ferratum vaatimukset lainaa haettaessa:

 • Lainanhakijan tulee olla 21 vuotta täyttänyt
 • Luottokelpoinen
 • Hoitanut raha-asiansa moitteettomasti
 • Sinulla on oma sähköpostiosoite
 • Sinulla on oma matkapuhelinliittymä
 • Tarvitset myös verkkopankkitunnukset, sillä lainan hakeminen tapahtuu täysin internetin välityksellä.

Ferratum kokemuksia netistä poimittua

Kun olet hakemassa lainaa, haluat tietää lisää lainoista ja päädyt esimerkiksi Suomi24 tai vauva- palstalle. Ensinnäkin älä tee johtopäätöksiä pelkästään yksittäisen henkilön kirjoituksista, vaan selvitä laajempi kuva. Esimerkkinä vanhoja kirjoituksia jotka kummittelevat internetin hakukoneissa, keskustelun aiheet pyörivät yleensä maksukyvyttömyyden ja korkojen ympärillä. Kun haet lainaa tarkista ennen hyväksymistä korkotaso, jotta yllätyksiä ei tule.

Kaikki keskustelupalstat sisältävät aina negatiivista puhetta, joka ikisestä asiasta. Ei kannata antaa niille sen enempää painoarvoa vaan muodostaa itse oman johtopäätöksensä.

Lähes jokainen joka päättää hakea lainaa jostakin yrityksestä, tässä tapauksessa esimerkiksi Ferratum. Kirjoittaa lainan hakija googleen “Ferratum kokemuksia” selvittääkseen mitä ihmiset ovat mieltä ja minkälainen heidän oma kokemuksensa on ollut. Muista kuitenkin tehdä omat johtopäätöksesi ilman, että annat liian suurta paino-arvoa päättömälle kritiikille. Tai sille, että joku on onnistunut sähläämään taloutensa. Useimmiten se johtuu siitä, että lainan hakeminen oli impulsiivinen päätös eikä sopinut sen hetkiseen talous tilanteeseen.

Ferratumin mahtava asiakaspalvelu

Ferratumin vuorokauden ympäri oleva asiakaspalvelu on juuri sinulle, jos tämä artikkeli ei vastaa kaikkiin esittämiin kysymyksiisi. Muista, että he ovat ammattilaisia ja kertovat sinulle mikä laina kannattaa ottaa ja mihin tilanteeseen. Jos et esimerkiksi pysty maksamaan eräpäivään mennessä lainaasi takaisin. Ota ensin yhteyttä asiakaspalvelun kautta, he löytävät ratkaisun.

Ferratum on suosittu

Yhteenvetona voidaan todeta, että Ferratum on suosittu ja luotettava luotonantaja joka mahdollistaa asiakaspalvelun kellonympäri. Rahat ovat nopeasti saatavissa tilille ja saat apua tarvittaessa. Ferratum myös järjestää usein kampanjoita, jotka päivitämme sivuillemme. Voit käyttää lainalaskuria apuna kun suunnittelet takaisinmaksua.

Jos olit siis ennen artikkelin lukemista päättänyt, että haet lainaa juuri Ferratumilta ja sinulla on verkkopankkitunnukset, voit siirtyä heti hakemaan lainaa.

Lainaa Ferratumilta!

Usein kysyttyä

Kuinka nopeasti laina on tililläni?

 • Laina maksetaan muutamassa minuutissa lainan hyväksymisen jälkeen Nordean, Danske Bankin, OP-Pohjolan, Aktian, Säästöpankin, ja POP pankin sekä Handelsbankenin tileille. Ålandsbankenin tileille rahansiirrot kestävät 1-2 pankkipäivää lainan hyväksymisestä.
 • Nostot siirtyvät S-pankin asiakkaiden tileille saman päivän aikana, kun nosto on tehty ennen klo 14. Pyhäpäivinä, viikonloppuisin ja pankkipäivinä klo 14 jälkeen tehdyt nostot siirtyvät vasta seuraavana pankkipäivänä.
 • Jos haet Ferratum-lainaa ensimmäistä kertaa, rahat maksetaan tilillesi klo 07-23 välisenä aikana. Joustava-luoton nykyiset asiakkaat voivat kuitenkin tehdä nostoja luotolta 24 tuntia vuorokaudessa.
 • Jos sinulla on tarve saada laina heti tilillesi jo tänään voit etsiä sopivaa palvelua aiheeseen liittyvästä taulukostamme.

Voinko hakea kahta eri lainaa ferratumilta samaan aikaan?

Ferratum ei myönnä kahta saman-aikaista lainaa yhtä aikaa. Ennen kuin haet uutta lainaa sinun tulee olla maksanut kaikki takaisinmaksuerät aikaisemmasta lainastasi.

Voinko hakea lainaa toisen tilinumerolla?

Ei onnistu. Henkilökohtainen pankkitili on edellytyksenä, että laina voidaan myöntää.

Kuinka nopeasti maksamani lasku näkyy tililläni?

Normaalisti maksun kirjautumiseen menee noin 1 – 4 pankkipäivää. Jos käytössäsi on Joustava-luotto ja maksat laskun asiakastilisi kautta Paytrail-maksupalvelun avulla, kirjataan takaisinmaksu välittömästi.


*jos haet isompaa lainaa voi olla järkevää vertailla kaikki luotonantajat. Voit vertailla yli 70 eri lainapalvelua sivuillamme.

Siirry lainavertailuun