Euroloan kokemuksia 2019

euroloan kokemuksiaArtikkelin tarkoituksena on antaa sinulle lisää tietoa Euroloan palvelusta, ja vastauksia kysymyksiin joita etsit.

Koska päädyit tähän kirjoitukseen olet samanlainen kuin suurin osa kuluttajista (fiksuja).

On tärkeää selvittää taustoja ennen päätöksen tekemistä, haluamme auttaa sinua päätöksenteossa ja vastata mahdollisimman kattavasti sinua askarruttaviin kysymyksiin Euroloanista.

Jos olet jo varma, että olet valmis hakemaan lainaa voit jättää artikkelin lukematta ja siirtyä täyttämään hakemuksen.

Lainaa Euroloanilta!

Artikkelin sisältö:

Kysymyksiä:

Mikä Euroloan?

Euroloan on suomalainen yritys, joka myöntää lainaa ilman takaajia. Euroloanin menestyksestä kertoo se, että se on listattu Helsingin pörssiin ja toimii myös muissa pohjoismaissa. He mainostavat nopeuttaan, “lainahakemus on yksi nopeimmista, koska emme pyydä lainkaan liitteitä”. Euroloan on myös pidetty sen asiakaspalvelun takia, joka on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Euroloan tarjoaa myös apua laina-asioihin, jos et vaikka pysty maksamaan lainaa eräpäivään mennessä tai sinulla herää muita kysymyksiä.

18.4.2018 Euroloan Consumer Oyj muutti nimensä Mash Finance Oyj:ksi, toiminta jatkuu silti normaalisti Euroloan brändillä.

Kuka voi hakea lainaa?

Euroloanin vaatimukset ovat:

 • 20 vuoden ikäraja
 • Suomen kansalaisuus ja pysyvä osoite Suomessa
 • Omat verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne
 • Ei luottotietomerkintöjä

Lainaa Euroloanilta

Euroloan myöntää lainaa 100 eurosta 10 000 euroon asti, ilman takaajia tai vakuuksia.

Heillä on 2 lainatuotetta:

 • Euroloan Express-pikaluotto (100 – 500 euroa) – luottopäätös alle 3 minuutissa
 • Euroloan Kulutusluotto (aina 10 000 euroon asti)

Voit siirtyä Euroloanin lainalaskuriin, jos tiedät jo että haet lainaa Euroloanilta.

Euroloan lainalaskuri

Euroloanin lainankustannukset ovat todella kilpailukykyisiä rahoitusmarkkinoilla. Euroloan pääsee siis edullisimpien korkojen joukkoon tämänhetkisillä hinnoilla.

Hinnat

Jos käytit äskeistä laskuria huomasit varmasti miten helposti voit suunnitella jo etukäteen lainasi. Ja varsinkin nopeaan lainantarpeeseen (maksimi 500 euroa) – saat lainapäätöksen jopa 3 minuutissa! Mistä lainan kulut muodostuvat?

Hinnat muodostuvat siis seuraavasti:

 • Tilinavauspalkkiota ei ole, maksat vain ja ainoastaan nostamastasi lainasummasta kuluja.
 • Todellinen vuosikorko on maksimissaan 50 prosenttia – (markkinoiden edullisimmasta päästä)

*Todellinen vuosikorko tarkoittaa, että sisältää kaikki mahdolliset kulut, kuten hallintapalkkiot, korot, muut kulut ja niin edelleen.

*VINKKI: Sinun kannattaa ottaa kaikki laskusi sähköisinä, yritykset veloittavat paperilaskuista jopa 5 euroa, kun sähköiset laskut ovat ilmaisia.

Euroloan kokemuksia 2019

Euroloanista löytyy suht vähän negatiivista palautetta internetistä, mutta negatiivinen palaute on se joka jää mieleen. Joten mennään vähän syvemmälle. Kun tutkitaan hiukan internetin hakukoneita ja keskustelupalstoja huomataan, että kommentit jakaantuvat aika tasaisesti positiivisten ja negatiivisten välille.

Mutta, kun tutkitaan tarkemmin. Kaikkia negatiivisen palautteen antajia yhdistää muutama asia:

 • He ovat ottaneet lainan impulsiivisesti, eivät ole tarkemmin ajatelleet takaisinmaksua
 • Hoitaneet lainansa huolimattomasti (myöhässä)
 • Laina on käytetty useimmiten viihteeseen, eikä oikeaan tarpeeseen

Joten jos itsekkin satut lukemaan keskustelupalstoilta negatiivista kritiikkiä, muista tehdä itse omat päätöksesi. Useimmat keskustelut ovat vanhoja eikä kovin montaa keskustelua löydy enää vuonna 2018. Euroloan on toiminut jo vuosia alalla ja ansainnut luotettavuutta ja kiitosta. Muista voit tarvittaessa olla yhteydessä heidän asiakaspalveluun, jos jokin jäi askarruttamaan. Se on auki kellonympäri ja se on hyvä, siitäkin syystä jos et vaikka saa unta, kun mietit avoinna olevan lainan takaisinmaksua.

Euroloan tiivistettynä

 • Edullinen (todellinen vuosikorko max 50%)
 • Nopea (luottopäätös lähes heti)
 • Luotettava (toiminut jo pitkään ja listautunut pörssiin)
 • Asiakaspalvelu 24/7 (aina kun tarvitset)

Euroloan on suosittu, edullinen ja luotettava lainojen tarjoaja. Jos tarvitset siis lainaa heti vaikka 500 euroa, saat sen lähes silmänräpäyksessä. Voit vielä käyttää heidän lainalaskuria kun suunnittelet lainaamista, ennen kuin menet täyttämään hakemuksen.

Suosittelemme Euroloania – voit siirtyä hakemaan lainaa heti.

Hae lainaa >>

 

Lainahakemuksen täyttö vie vain hetken, ja kuten he mainostivat eivät he tarvitse liitteitä. Jos olet siis jo varma, että haluat lainan Euroloanilta, ei muutakun täyttämään hakemus.

Usein kysyttyä

Onko lainan hakeminen turvallista?

Kyllä On. Euroloan käsittelee tietosi suojatussa verkko- ja mobiiliympäristössä (SSL). Palvelu on myös kansainvälisesti turvallisuussertifioitu. Heillä on myös Avainlippu, joka on myönnetty takeeksi kotimaisesta laadusta. Voit siis huoletta hakea lainaa.

Miten nopeasti saan lainapäätöksen?

Laina päätöksen saat heti! Lainapäätös tulee heti, kun olet täyttänyt lainahakemuksen, ei tarvitse toimittaa mitään liitteitä. Euroloan ei siis vaadi palkka- eikä verotodistuksia.

Miten haen lainaa Euroloanilta?

Riippuu haetko 100 – 500 euron lainaa, jolloin täytä Euroloan Express – lainahakemus. Jos haet isompaa summaa kuin 500 euroa täytä normaali lainahakemus. Jonka jälkeen kirjaudu palveluun pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, siirryt ikkunaan jossa voit seurata omia lainatietojasi ja laina on heti käytettävissäsi.

Lainan siirtäminen omalle tilille

Voit siirtää lainan omalle tilillesi my.euroloan-palvelussa. Kun tulet Euroloanin asiakkaaksi, voit tehdä ensimmäisen siirron kello 7–23. Tämän jälkeen voit siirtää rahaa tilillesi ympäri vuorokauden.

Pankkien siirtoaikataulut:

 • Nordean, OP:n ja Danske Bankin asiakkaat: Halutessasi voit tehdä Hetinoston, jolloin rahat siirtyvät tilillesi heti, tai voit tehdä Pikanoston, jolloin rahat siirtyvät 6 tunnin kuluessa. Muussa tapauksessa rahat siirtyvät kahden pankkipäivän kuluessa. Huomioi, ettei Danske Bankin tilille voi tehdä Pikanostoa/Hetinostoa viikonloppuisin (pe klo 16 jälkeen).
 • Aktian ja Säästöpankin asiakkaat: Rahat siirtyvät tilillesi arkisin klo 8–18.30 välisenä aikana parin tunnin aikana. Muina aikoina rahat siirtyvät seuraavana pankkipäivänä.
 • S-Pankki, POP, Handelsbanken, Ålandsbanken ja muut: Siirtämäsi lainasumma on tililläsi 1–2 pankkipäivän kuluttua.

Lainan nostaminen tilille

Hetinosto

Voit siirtää rahat Nordean, Osuuspankin ja Danske Bankin tilille välittömästi Hetinostona (katso lisätiedot hinnastosta).

Pikanosto

Voit valita pikanoston, jolloin rahat siirtyvät noin kuuden tunnin kuluessa tilillesi. Palvelu on mahdollinen Nordean, Osuuspankin ja Danske Bankin asiakkaille (katso lisätiedot hinnastosta).


*Jos haet isompaa lainaa voi olla järkevää vertailla kaikki luotonantajat. Sivuiltamme löytyy responsiivinen lainalaskuri, joka vertailee yli 70 lainaa puolestasi. Laskuri on sitäpaitsi täysin ilmainen!

Lainavertailu