Varma pikavippi

Mietitkö mistä varma pikavippi kilahtaa 2021?

Mistä varma pikavippi irtoaa surimmalla todennäköisyydellä? Viimeaikaiset lakiuudistukset kiristivät luotonantopolitiikkaa ja vaikeutti lainojen saamista merkittävästi hakijan taustoista riippumatta.

Selvitimme mitkä lainapalvelut hyväksyvät tällä hetkellä eniten lainahakemuksia ja ne olivat Omalaina ja Blue Finance. Nämä lainayhtiöt tarjoavat sinulle vieläkin lainaa lähes 100% varmuudella, jos täytät luottokelpoisuus vaatimukset.

Lainapalvelu Lainasummat Takaisinmaksuaika Ikäraja Maksuaikataulu
omalaina logo 100 – 60 000€ 12 – 180 kk 18v Heti Hae lainaa
Ferratum logo 1 – 4000 € 3 – 54 kk 21v Heti Hae lainaa!
Etua.fi logo 100 – 60 000€ 12 – 180 kk 20v Heti Hae lainaa!
Vertaakorkoja.fi logo 1 000 – 60 000€ 12 – 180 kk 20v Heti Hae lainaa
lendo logo 500 – 70 000€ 12 – 180 kk 20v Heti Hae lainaa
Rahalaitos logo 500 – 70 000€ 12 – 180 kk 20v Heti Hae lainaa
komplettbank logo 100 – 50 000€ 12 – 180 kk 23v Heti Hae lainaa
Blue Finance logo 100 – 5000 € 1 – 36 kk 18v Heti Hae lainaa!

Varma pikavippi säästää turhautumiselta

Moni lainanhakija turhautuu, kun aikaa kuluu ja pikavippi tuntuu olevan saavuttamattomissa. Voi tuntua varsin epämukavalta jahdata 100 euron pikavippiä tuntikausia lähetellen kymmeniä lainatarjouksia, jotka tulevat bumerangina takaisin.

Säästä aikaa käyttämällä lainanvälityspalvelua, joka toimittaa yhden pikavippihakemuksen kaikille niille luotonantajille, jonka luottokriteerit täytät.

Lainahakemus on täysin samanlainen kuin hakisit vippiä suoraan pikavippifirmoilta. Ainoa ero on se, että sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus ja saat tavoitettua suurimman osan Suomen luotonantajista.

Eikö sinua ala kyllästyttämään, kun hakemus toisensa jälkeen hylätään? Miksi et suoraan alunperin käyttänyt lainanvälittäjää apuna lainanhakemisessa.

Sitäpaitsi on huomattavasti varmempaa saada hyväksytty lainapäätös ja kasvattaa mahdollisuuksia saada lainaa kun lainahakemukset välitetään puolestasi useammalle luotonmyöntäjälle.

Varma pikalaina ei kaikesta huolimatta aina onnistu

Kukaan luotonantaja ei voi 100 prosenttisen varmasti myöntää pikavippiä tai lainaa. Lainapäätökseen vaikuttavat monet tekijät, joista yksi merkittävimmistä on lainanhakija luottotiedot.

Suomen laki edellyttää, että lainanhakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Toisin sanoen laissa kielletään lainaaminen henkilölle, jonka luottotiedot eivät ole kunnnossa.

Joissakin tapauksissa on nähty luottotiedottoman saaneen lainaa. Liekö sitten maksuhäiriömerkintä jo hävinnyt tai alunperin sitä ei annettukkaan vaikka henkilö luulee toista.

Jos et ole ihan varma omista luottomerkinnöistäsi voit kokeilla Omalaina palvelua, joka hyväksyy kaikki hakemukset riippumatta hakijan taustoista. Pääset tästä painikkeesta.

Emme kuitenkaan missään tapauksessa suosittele kokeilemaan lainanhakua, jos luottotietosi ovat oikeasti menneet.

Kokeile saada taloutesi ensitilassa tasapainoon. Lainojen yhdistäminen voi tuoda merkittävää ensiapua taloudellisiin ongelmiin, jolla maksat aikaisemmat pikaluotot pois. Samalla helpotat uuden lainan saamista.

Mitkä tekijät vaikuttavat pikavipin myöntämiseen?

Jokainen luottopäätös tehdään viimekädessä aina luotonantajan toimesta. On kuitenkin perusedellytyksiä joiden on täytyttävä ennen kuin pikavippiä voidaan myöntää:

  • Hakijan tulee olla täysi-ikäinen
  • Luottotiedot oltava kunnossa
  • Riittävät tulot lainan takaisinmaksamiseen (eläke, tuet, palkka)
  • Suomessa asunut viimeiset 3 vuotta
  • Lainahakemus täytetty siten, että sen perusteella voidaan tehdä lainapäätös

Koska jokainen luotonantaja tekee omat arvionsa lainan myöntämisen suhteen, ei voida koskaan taata että sama laina myönnettäisiin jokaiselle.

Lainanantajat tarvitsevat sellaisia asiakkaita, jotka varmasti maksavat lainansa takaisin ajallaan. Nykyään myöntöpäätöksiin vaikuttavat myös lakimuutokset joiden myötä vippejä ei enää tarjota kaikille.

Moni ihmettelee minkä takia lakiuudistus vaikutti luotonmyöntöön niin radikaalisti. No, etenkin pikavippeihin liittyy luotonantajan näkökulmasta suuria riskejä, joita nykyiset pienet korot eivät kata.

Mistä varma pikavippi 18v täyttäneelle?

Suomessa on tällä hetkellä jäljellä enää vain muutama luotonantaja, joista irtoaa varma pikavippi 18v henkilölle. Todennäköisyys lainan saamiselle on näissä palveluissa lähes 100% luokkaa eli ainakin pienemmissä vipeissä käytännössä jokainen lainahakemus hyväksytään.

Täytyy muistaa, että lainaa ilman luottotietoja on hyvin vaikea muulla tavalla saada.

Kokeile lähettää lainahakemus Omalainalle tai Blue Financelle ja huomaa, että asia pitää paikkansa. Tosin varmasti läpi menevät vipit ovat yleensä alle tuhannen euron luokkaa.

Tiedämme itse tilastoihin nojautuen, että nämä kaksi lainapalvelua ovat ne parhaimmat paikat täyttää rahantarpeet. Nyt kun tiedät missä lainahakemus kannattaa täyttää ei tarvitse enää arvuutella.

Yhteenveto

Kukaan ei voi varmuudella sanoa, mistä kukaksin saa varmasti pikavipin. Lainapäätökseen vaikuttavat aina useat tekijät jotka karsivat monet lainaajat jo pois ennen kuin lainaa voidaan myöntää.

Me suosittelemme vain sellaisia lainanvälittäjiä, jotka korkealla todennäköisyydellä pystyvät tarjoamaan sinulle lainaa.

Joukossa on yksi lainapalvelu ylitse muiden, joka lähettää lainahakemukset useille pankeille. Se on kaikkein paras tapa varmistaa, että saat varmasti vippiä.