Black Friday 2018

Nopeelaina.fi on kuluttajien tukena Black Fridayn rahoitustarpeiden paikkaamisessa. Voit etsiä paras rahoitusratkaisua sivuiltamme 50 eurosta 70 000 euroon asti.

Black Friday 2018

black friday 2018 / musta perjantai parhaat tarjouksetBlack Friday ei alkujaan tarkoittanut suinkaan alennusmyyntejä vaan se tarkoitti finanssikriisiä 1800-luvun Yhdysvalloissa. Sana liittyy läheisesti kultakriisiin jossa kullan hinta pyrittiin nostamaan korkeaksi sillä, että vain muutama iso tekijä omisiti kultavarannot, tämä ajoi pörssin hurjaan laskuun ja koko maa ajautui myöhemmin konkurssin partaalle.

Myöhemmin Black Friday eli musta perjantai sanan käyttö viittasi alennusmyynteihin. Black Fridaytä vietetään Marraskuun lopussa, yhdysvaltojen kiitospäivän jälkeen. Jenkeissä musta perjantai on hyvin tunnettu ilmiö joka saa shoppailu ihmiset hulluksi varsinkin verkkokaupoissa. Voidaan siis sanoa, että Black Friday on verkkokauppojen kulta-aikaa.

Lainaa Heti

Black Friday 2018 parhaat tarjoukset

Black Fridayn parhaat tarjoukset löytyvät elektroniikkavalikoimasta. Alennuksissa voidaan nähdä lähes jopa 50% tarjouksia varsinkin televisioissa, kodinkoneissa ja matkapuhelimissa.

Suomessa tarjoukset eivät yllä ihan näin korkealla, mutta huomattavia säästöjä ja löytöjä voit tehdä kun ehdit ajoissa. Suosituimmat Black Fridayn liikkeet ovat Verkkokauppa ja Gigantti. Myös lentoja ja matkakohteita kannattaa tarkkailla, sillä Black Fridayn tarjoukset ovat vertaansa vailla.

Osa kuluttajista ostaa myös joululahjansa mustan perjantaina tarjousmyynneistä ja säästää satoja euroja.

Musta Perjantai lainatarjoukset

Mustana perjantaina myös rahoituksen tarpeessa olevien kannattaa olla hereillä, osa luotonantajista saattaa järjestää alennuskampanjoita juuri tätä suurta kulutusjuhlaa varten. Musta perjantai 2018 pidetään perjantaina 23.11.2018, kannattaa siis hyvissä ajoin varautua metsästämään parhaat tarjoukset! Vuonna 2017 musta perjantai aiheutti suuria ruuhkia kivijalkamyymälöissä, siksi verkkokaupat ovat saavuttaneet yhä enemmissä määrin suosiotaan.

Lainaa Heti